Waddenpost.nl is hét online waddenplatform. Het is geen webwinkel, maar de Wiki voor de Wadden. Waddenpost biedt artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes van een grote verscheidenheid aan onderwerpen met één grote gemene deler: het waddengebied. En gewoon helemaal gratis.

Bekijk de website van Waddenpost

De rode draad van de 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijke website wordt gevormd door de wetenswaardigheden over de Waddenzee, de Waddeneilanden en de Waddengemeenten op het vasteland van Denemarken, Duitsland en Nederland. Of het nu gaat over de natuur, cultuur of het weer; alle onderwerpen passeren de revue in woord, foto of bewegend beeld.

Ook jij kunt je bijdrage leveren op Waddenpost. Elke waddenliefhebber die kan schrijven, fotograferen en filmen kan Waddenposter worden en zelf bijdragen aan een nog uitgebreidere verzameling informatie over het gebied. Elk bedrijf kan zijn eigen producten promoten en elke verhuurder zijn eigen accommodatie in het zonnetje zetten. Door groei wordt Waddenpost steeds waardevoller. Wie eenmaal Waddenposter is inspireert zichzelf en anderen en levert een enthousiasmerende bijdrage aan de Waddenzee en alles daaromheen.

 

Waddenpost het online waddenplatform