Boutique Hotel Texel vind je in De Cocksdorp op Texel. Een bijzonder hotel met luxe kamers en suites met dekbedden van Texels schapenwol, verse Texelse gerechten en Spa Woolness met een uniek wolbad van Texels schapenwol.

Boek je kamer bij Boutique Hotel Texel

Texelse producten

Naast de luxe kamers en suites, werken ze in de keuken van ‘Gusta’ met zoveel mogelijk Texelse seizoensproducten. Chef-kok Martijn houdt combinaties simpel om elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Veel producten komen van de eigen boerderij, een visser, ijsboerderij, kaasmaker, wijnhuis en bierbrouwer van Texel.

Spa Woolness: “Wellness op sien Tessels”

Heerlijk ontspannen kan ook bij Boutique Hotel Texel in Spa Woolness. Ontspanning op Texelse wijze met natuurlijke producten van eigen eiland. Zo kun je genieten van een schapenmelkmassage, Texels wolbad, HaarSpa treatment, schoonheidsbehandeling, geursauna, stoombad, blotevoetenpad, badjassentuin en zwembad.

Omgeving Boutique Hotel Texel

Dat alles midden op het eiland Texel, op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats De Koog en waterdorp De Cocksdorp.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren