Sarah Stiles is de kracht achter Hogeland Films. De onderwerpen die het meest kenmerkend zijn voor het werk van Sarah zijn vooral de bijzondere initiatieven en ‘gewone’ mensen in de noordelijke regio.

Bekijk de producten van Sarah Stiles

‘Beeld & communicatie voor organisaties en ondernemers’

Aangezien films maken een ‘op maat’ product is, kun je geen kant-en-klare films kopen. Via Sarah haar site kun je de mogelijkheden bekijken en contact met haar opnemen om tot een gewenst product te komen.

Opdrachtgevers Sarah Stiles

Opdrachtgevers en projecten zijn o.a. Stichting Hogeland in Beeld (projectmanager), Provincie Groningen, Humanitas, MarneCultuur.nl, Gemeente Winsum, Gemeente De Marne Gemeente Eemsmond, CommunityFilms.nl, Festival De Nacht van Electra, portretten, diverse organisaties en ondernemingen.

Componist & muziekproducent

Behalve filmmaker is Sarah Stiles (Royal Academy of Music) ook componist en producent van muziek voor filmproducties en diverse muziekuitgaven bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers.

Passie voor nieuwe media

Sarah heeft een grote passie voor nieuwe media en volgt de technologische mogelijkheden en actuele digitale ontwikkelingen op het gebied van beeld, apps en communicatie op de voet. Zij geeft ook advies op maat aan gemeenten & ondernemingen i.v.m. beeld en communicatie, workshops aan bewoners en stichtingen ter bevordering van kennis en het gebruik van beeld op smartphones en tablets.

Live streaming & broadcasting op locatie

Naast haar werkzaamheden als filmer en projectleider, is zij de laatste tijd ook steeds vaker te zien in verband met live streaming en broadcasting op locatie.