Alles draait bij Rebecca om gastvrijheid en rust. Hotel Rebecca ligt op het mooie eiland Texel in het plaatsje De Waal, het middelpunt van het eiland. Het restaurant/brasserie van Rebecca is bekroond met een Bib Gourmand van Michelin.

Reserveer een kamer bij Rebecca
Reserveer een tafel bij Rebecca

De geschiedenis van De Waal voert terug tot de twaalfde eeuw. Historische straatjes en gevels in de buurt van de Noordzee, duinen en natuurreservaten. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welk jaargetij dan ook. Strand- en natuurliefhebbers komen dan ook graag bij Rebecca.

Bib Gourmand
Ook liefhebbers van heerlijk eten weten de weg naar Rebecca te vinden. Het restaurant van Rebecca heeft een Bib Gourmand. Dit betekent dat Rebecca een culinair hoogwaardig menu aanbiedt voor een goede prijs. Michelin geeft dit keurmerk uit en net zoals de Michelinster kunnen restaurants elk jaar een Bib Gourmand verdienen of verliezen. Rebecca doet elk jaar ontzettend haar best om de Bib Gourmand te behouden. Hierdoor komen mensen van heinde en verre om het Bib Gourmand-menu van Rebecca te proberen.

En als Waddengoud restaurant werkt Rebecca natuurlijk veel met Texelse producten en specialiteiten.