Aan de rand van de Waddenzee bij het Friese Marrum vind je De SeedyksterToer. Een veelzijdig bedrijf met een minicamping, uitkijktoren en activiteiten als Waddentoertochten, wadlopen, abseilen, boogschieten, GPS-tochten, museum, overdekte speelhal en horeca.

Reserveer een plek of activiteit bij De SeedyksterToer

Waddentoertocht in panoramawagen, excursies en wandeltochten

Bij de SeedyksterToer kun je heerlijk uitwaaien op de zeedijk of in de panoramawagen een tocht maken over dijken, langs slenken, geulen en kwelders in één van de belangrijkste pleisterplaatsen voor trekvogels in Noord-Europa. Tijdens de toer kom je langs een bunker uit de Tweede Wereldoorlog, die nu dienst doet als vogelkijkhut. Ook organiseren ze wekelijks excursies en wandeltochten.

Uitkijktoren met prachtig zicht op Ameland

De voormalige voedersilo is omgebouwd tot uitkijktoren. Op 24 meter hoogte kun je ver over de dijk turen. Je ziet de kwelders, de Waddenzee en bij helder weer Ameland en Terschelling. De andere kant opkijkend heb je prachtig zicht op het Friese terpenlandschap met haar dorpjes.

Minicamping SeedyksterToer

De camping heeft 15 staanplaatsen, alle voorzien van aansluitmogelijkheid op het elektriciteitsnet (16 A). Ook kun je een chalet of trekkershut huren.

De sanitaire ruimte bevindt zich in de boerderij en bestaat uit 4 douches, 4 toiletten en 2 washokken. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Buiten zijn 2 overdekte afwasplaatsen.

Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op ons bedrijf. Tevens gratis WIFI beschikbaar.

Je eigen paard of pony is ook welkom bij De SeedyksterToer.

Overige activiteiten

Familiefeest, personeelsfeest, vergadering, symposium, groepsuitjes met outdoor-activiteiten kun je er ook doen.

Openingstijden

Vanaf 9.30 uur, op zondag vanaf 13.30 uur. Het hele jaar open.