De vakantiehuisjes of – boerderijtjes van Zee en Wind in Oosterend op Terschelling zijn gebouwd in Terschellinger bouwstijl. Rustig gelegen aan de duinrand en op wandelafstand van het Wad, strand en De Boschplaat. Je huisdier is welkom.

Boek een vakantiehuisje van Zee en Wind

De vakantiehuisjes Zee en Wind

De huisjes liggen aan de rand van het rustige en gezellige dorp Oosterend en zijn door Zee en Wind zelf gebouwd in de unieke Terschellinger bouwstijl. De huisjes zijn van alle luxe en gemakken voorzien.

Een ruime zithoek, televisie, stereo, DVD, eethoek en een gezellig gaskacheltje. In het gehele huis is wifi aanwezig. Je kunt heerlijk koken in de volledig ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, heteluchtoven en magnetron, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine en een afwasmachine.

De vakantiehuisjes hebben een eigen tuin met terras en tuinmeubilair.

Hond op Terschelling met Zee en Wind

Je hond of ander huisdier is welkom bij Zee en Wind. De vele natuur op Terschelling is heerlijk om met je hond te bewandelen. Op strand en bos mag je hond vrij rondlopen. In overige gebieden aangelijnd. En mocht je een avondje uit willen? Je kunt je hond een tijdelijk bezoekje laten brengen aan de dierenopvang op Terschelling.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren