Waddenmarktplaats is een verzameling van webwinkels en reserveringpagina’s die streekproducten, arrangementen, overnachtingen en andere streekgebonden diensten aanbieden.

Al deze webwinkels en reserveringspagina’s hebben gemeen dat het hier gaat om producten en diensten die het streekkeurmerk Waddengoud dragen (of het Amelands Produkt).


Doorlinken naar webwinkels van andere bedrijven

Elke vermelding hier op Waddenmarktplaats is een korte beschrijving met een doorlink naar de betreffende webwinkel of pagina. Bedrijven die het Waddengoud streekkeurmerk (of Amelands Produkt) mogen dragen, zijn eigenaar van deze websites en de producten die zij daar verkopen. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor hun eigen sites en alles wat daarbij komt kijken, zoals bestellingen, reserveringen,  betalingen en verzendingen.

Stichting Waddengroep
Stichting Waddengroep – eigenaar van streekkeurmerk Waddengoud (en Amelands Produkt) – is eigenaar en beheerder van waddenmarktplaats.nl.

Copyright
Alle afbeeldingen en andere grafische uitingen op Waddenmarktplaats zijn eigendom van de Waddengroep of van derden. Je mag deze dus niet kopiëren, downloaden, opslaan of printen en gebruiken voor je eigen of andermans doeleinden. Hetzelfde geldt voor alle informatie op Waddenmarktplaats.

Privacy en cookies
In de privacyverklaring lees je precies wat de Waddengroep doet met je persoonlijke gegevens en hoe zij omgaat met cookies.

 

cropped-Waddengoud_logo.png         Amelands Produkt