Heartbreak Hotel is een strandpaviljoen in de jaren 50 en 60 stijl. Elvis, de klassieke Amerikaanse burger, maar ook Terschellinger producten als kazen, cranberry’s en zeebaars vind je terug in dit paviljoen in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling.

Reserveer een tafel bij Heartbreak Hotel

Ingericht in prachtige witte, turquoise en roze kleuren van de jaren 50 en 60 is Elvis weer ‘alive’ in Heartbreak Hotel. Niet alleen Elvis, maar ook vele nummers van andere beroemdheden uit die tijd als Johny Cash en Chuck Berry draaien ze in het paviljoen.

Ligging
De ligging van Heartbreak Hotel is prachtig. Aan het brede witte strand en aan de rand van Europees natuurreservaat de Boschplaat. Je kunt hier het hele jaar door (in de winter alleen in de weekenden) heerlijk relaxed iets drinken of lekker iets gaan eten.

Menukaart
De menukaart bestaat uit Amerikaanse en Terschellinger ingrediënten. De homemade Burning Love Burger XL, de Tosti Heartbreak Hotel met Terschellinger kruidenkaas en zeebaars gevangen door lokale vissers voor de deur van het strandpaviljoen.

Cedric Hartendorp
Gastheer in Heartbreak Hotel is de Terschellinger Cedric Hartendorp. Hij begon er al op 16-jarige leeftijd als terrasober en zwaait er nu de scepter. Cedric: “Ik hou van Terschelling, van de zee, de duinen en het strand. En als je dan hier mag werken, op deze plek, dan voel je je een bevoorrecht mens”.

Beste snert ter wereld
Tevens hebben ze de beste snert ter wereld in huis. Flang die Heartbreak Hotel ooit oprichtte, is drievoudig wereldkampioen snertkoken. Uiteraard maakt de keuken de snert volgens Flang’s recept. Zowel in de winter als de zomer op het menu.