Piet Feddema Film & Projecten maakt videoproducties voor bedrijven en organisaties. Trailers voor promotie op websites, films voor presentaties en sociale media. Gespecialiseerd in landschap en cultuur.

Vraag een offerte aan bij Piet Feddema

LandschapBeeld

Landschap en cultuur veranderen in de loop der tijden. Soms ingrijpend en soms langzaam door verschillende oorzaken zoals klimaat, natuur en menselijk handelen. Mensen gebruiken het landschap en leven er in. Elk landschap, dorp, stad of leefomgeving is uniek. Mensen hebben er altijd een mening over. Videobeelden van je (werk-)omgeving zeggen meer dan woorden alleen en spreken tot de verbeelding.

Voorbeelden videoproducties Piet Feddema

Piet Feddema maakt video en film voor organisaties en bedrijven die willen laten zien hoe ze bezig zijn met hun werk en (leef-)omgeving. Informatie en promotie door videobeelden spreekt doelgroepen erg aan en nodigt uit tot beleving en bezoek:

  • Trailers voor promotie van je werk en eigendom
  • Videopresentaties voor organisaties en bedrijven
  • Reportages van landschap, cultuur en natuurgebieden
  • Reportages van bijzondere landschaps- en cultuurelementen
  • Reportages van dorp en platteland in het kader van leefbaarheid en ontwikkeling
  • Reportages, informatievoorziening en management van projecten voor dorp en buitengebied.
Werkwijze Piet Feddema

In nauw overleg met de opdrachtgever brengt Piet Feddema in kaart: het doel van de videoproductie, de filmlocaties en de noodzakelijke aanvullende informatie zoals logo’s, beschrijvingen, gesproken tekst, kaartmateriaal e.d.

Het product levert Piet eerst in concept op en vervolgens op de gewenste wijze gepubliceerd op internet of in een andere vorm.

 

 

Piet Feddema videoproducties