Mooie gerechten, goede wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat is Bistro ’t Kerckeplein in Oosterend op Texel. Eigenaren Heere en Ute Oosterhaven werken veel met Texelse specialiteiten. Texels lam van Boerderij Hoogvliet en uitstekend rundvlees van op Texel geweide koeien.

Reserveer je tafel bij Bistro ’t Kerckeplein

Lekker lang tafelen of snel de maaltijd nuttigen, een familie-etentje, gezellig tafelen met vrienden of een intiem diner voor twee.  Het kan allemaal in deze gezellige bistro. Natuurlijk kun je ook gewoon bij de openhaard aanschuiven of op het gezellige terras een lekker drankje nemen.

Het team van ’t Kerckeplein maakt er in ieder geval een culinair feestje van: eerlijke gerechten, die fantastisch smaken en aantrekkelijk zijn geprijsd. Alles vers bereid in eigen keuken.

Tip: in de bistro zijn alle wijnen per glas te bestellen, niet alleen de huiswijn, maar ook de betere wijnen!
Wijnliefhebber? In Bistro ’t Kerckeplein bestel je niet zomaar een glas wijn. Ze nemen je mee op een smaakavontuur! Alle wijnen die ze schenken, zijn per glas te bestellen. Van een meer standaard huiswijn tot verrassende wijnen, die elders alleen per fles zijn te bestellen.

Historisch hart van Oosterend
En de locatie is prachtig. In het hart van het pittoreske dorpje Oosterend tegenover de oudste kerk van Texel (Maartenskerk, gebouwd begin 11e eeuw). Het pand is sfeervol verlicht en bij mooi weer is ook het terras een aanrader. Je hebt goed zicht op de historische, monumentale pandjes en de knusse smalle straatjes.