De liefde voor Terschelling delen door verhalen te vertellen. Dat doet Marloes als verhalenjutter van Terschelling door verhalen te jutten en te vertellen. Omdat ze gelooft dat verhalen mensen verbinden met dit geliefde eiland. In winter en voorjaar kan je met Eilandmeisje mee de duinen in en luisteren naar bijzondere verhalen tijdens schemerwandeling Joon.

Boek Schemerwandeling Joon bij Eilandmeisje of de VVV Terschelling

Verhalenwandeling Joon op Terschelling

Joon is Aasters – een Terschellinger dialect – voor avond. Met een vertrek in de schemering wandel je als het ware de avond in. Europees Natuurreservaat De Boschplaat is het eerste Dark Sky Park van Nederland. Verhalenjutter Marloes laat je graag de schoonheid van die duisternis zien. De duinen van Terschelling herbergen vele verhalen. Bijvoorbeeld over zandverstuivingen, nachtjagers, drenkelingen, verdwenen akkers, dark sky, levende duinen of het duinkonijn. De wandeling Joon is wekelijks te beleven van september tot en met mei.

Startpunt is de parkeerplaats van de strandovergang van Oosterend. De starttijd is afhankelijk van de zonsondergang. Voor (internationale) groepjes is de schemerwandeling Joon ook te boeken op andere dagen. Wil je meer informatie? Bel gerust of kom op dinsdagochtend langs in het verhalenatelier in Waddengouddorp Oosterend.

Geen verhalen missen over jouw geliefde eiland? Meld je aan als jutter van Aangespoeld, de digitale flessenpost die maandelijks verschijnt. Inschrijven hiervoor kan via www.eilandmeisje.nl

Eilandmeisje
marloes@eilandmeisje.nl
0562-850817 06-15392930
Oosterend 24