Voor een mooie toekomst van het eiland hebben we elkaar nodig. Samen zorgen we voor een balans, die goed doet aan bewoners en bezoekers, aan landschap en dieren. I Love Texel is een platform voor Texelse producenten. Het Texelse platform werkt samen om de lokale voedselketen te versterken en besteden veel aandacht aan meer duurzame souvenirs.

Ga naar de webwinkel van I Love Texel

Iedereen die van Texel houdt, bewoner en bezoeker, willen ze op laagdrempelige wijze in aanraking laten komen met al het moois wat het eiland te bieden heeft. En meer nog, ze dagen iedereen uit om ook zelf zorg te dragen voor de toekomst van dit bijzondere eiland.

Wat doen ze?

I Love Texel is dé marktplaats voor Texelse producten en hun verhalen voor bewoners en bezoekers, particulieren en bedrijven.

Samen met iedereen bij wie Texel een speciaal plekje in het hart heeft willen ze werken aan de toekomst van ons eiland.

Dit kan door deel te nemen aan hun projecten, door gebruik te maken van de diensten, door het kopen van Texelse producten, of door I Love Texel te benaderen voor nieuwe samenwerkingen.

Duurzame souvenirs

Voor meer duurzame souvenirs werkt I Love Texel samen met Leer-werkbedrijf De Bolder op Texel. Dit bedrijf biedt Texelaars die dat nodig hebben een steuntje in de rug bij het vinden én behouden van (een vorm van) arbeidsmatige deelname aan de samenleving. Met als doel: geen Texelaar valt buiten de boot!

 

I love Texel