In het Waddengouddorp Oosterend op Terschelling staat de boerderij van Puur Terschelling. Aan de noordzijde van de boerderij is een 4 persoonsappartement ‘PUUR SLAPEN’. Voor natuurliefhebbers, gezinnen en rustzoekers een unieke locatie om te logeren bij de boer.
Boek het appartement Puur Slapen op de website van Puur Terschelling.

Appartement op Terschelling

Het appartement PUUR SLAPEN is het gehele jaar te huur, is goed geïsoleerd en alle vertrekken zijn voorzien van centrale verwarming. PUUR SLAPEN is een gezellig gemeubileerd appartement met als thema logeren bij de boer op Terschelling. Bestaande uit : vrije ingang, hal, regendouche, aparte toilet, kamer,  keuken, TV, radio – cd speler en WIFI.

Keuken

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast met vriesvakje, Senseo, afzuigkap, afwasmachine en combi ovenmagnetron.

Slaapkamer

Een grote slaapkamer met twee comfortabele eenpersoonsbedden en een ruime bedstee voor personen met een 2de TV. Op de bedden liggen dekbedden.

Terras

Buiten is een beschut privéterras met houten tuinmeubels, twee fatboys hangmatten, een hout gestookte hottub en een eilander terras haard. Gebruik van hout gestookte en infrarood sauna is in overleg mogelijk. Het terras heeft uitzicht op de duinen.

Kindvriendelijke accommodatie

De kindvriendelijkheid komt bij PUUR SLAPEN  vooral naar voren door de aanwezigheid van tal van boerderijdieren rondom het huis en een trampoline.

Natuur en strand

Natuurreservaat de Boschplaat, de polder, de duinen, de Waddenzee en het Noordzeestrand bevinden zich allemaal op 5 à 10 minuten loopafstand van het appartement.

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeergelegenheid bij het appartement is aanwezig en er is een goede busverbinding met de bushalte naast de boerderij.