Visrestaurant StrAnders op Ameland ligt nabij het dorp Buren en vlakbij vakantiepark Klein Vaarwater. Een hip restaurant met puur eten, verse vis en fijne wijn. Het is genieten van het goede leven bij StrAnders.

Reserveer je tafel bij visrestaurant StrAnders

Op loopafstand van vakantiepark Klein Vaarwater, tussen het dorp Buren, bosschages en het strand is het gezellige Restaurant StrAnders gevestigd. Hét hippe visrestaurant waar je gastvrij wordt ontvangen en kunt genieten van het goede leven, lekkere wijnen en ….vis! Wat StrAnders graag wil: lekker koken en je een fijn moment bezorgen.

Menukaart visrestaurant StrAnders

De menukaart bestaat uit een groot aantal uiteenlopende gerechten, maar voornamelijk uit diverse soorten verse vis. Ook verse oesters en kokkels van het Wad en gamba’s. Daarnaast hebben ze voldoende keus in kwaliteitsvlees en vegetarische gerechten. Voor kinderen is er een speciale menukaart.

Amelands Produkt bij restaurant StrAnders

“Hoe goed is het, de bijzondere eigenschappen van je omgeving te kennen en te waarderen. De zuivere lucht, de zilte wind, de weldadige rust. Een ontdekking van samenspel tussen mens & natuur”, vertelt Louise Molenaar, gastvrouw en eigenaar van het restaurant.

De vruchten hiervan zijn kwalitatief hoogwaardige Amelander producten. Ze worden op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van de pure eilander grondstoffen. StrAnders is dan ook lid van Stichting Amelands Produkt. Veel van deze rasechte Amelander producten vind je terug op de kaart.

Neem eens een kijkje op de website van dit Amelander keurmerk. Of uiteraard op de website van StrAnders www.restaurantstranders.nl

Terras en groot speelveld voor kinderen

Op het grote terras gelegen op het zuidwesten is het heerlijk vertoeven. De lekkerste plek voor een gezellig zomeravonddiner! Verder is er een groot speelveld voor kinderen.

Openingstijden

Van april t/m oktober dagelijks geopend. In de wintermaanden aangepaste openingstijden.

 

Foto: © Restaurant StrAnders.